In algemeen

Heb je zin in een gezellige sportieve ochtend met je zoon of dochter? Doe dan mee aan de ouder en kind bootcamp op zondag 8 januari van 10.00 tot 12.00 uur. De bootcamp wordt georganiseerd door Bam! Kinderopvang.

Sportinstructeur Shaldi Scharbaai begeleidt deze ochtend diverse activiteiten om het uithoudingsvermogen van elk team, bestaande uit een ouder en kind (4 t/m 9 jaar), te testen. Bij de bootcamp gaat het erom dat ouder en kind samenwerken om een parcours te doorlopen. Daarbij maken ze gebruik van een deel van de schaatsbaan, het terras en de glijsbaan.

“We vinden het heel belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd genoeg bewegen. Bij Bam! Kinderopvang organiseer ik daarom na schooltijd sportieve activiteiten. Ouders spelen een belangrijke rol in de gezondheid van hun kinderen. Winters Delft is dé plek waar ouders met kinderen komen. Een perfecte locatie om een ochtend lekker samen te zweten”, vertelt Shaldi.

Deelname aan de ouder en kind bootcamp kost € 7,50 per team. Naast de sportieve ochtend krijgen deelnemers na afloop een goodiebag, iets te drinken en te snoepen, en een 5-rittenkaart voor de glijsbaan. JOGG-Delft stimuleert kinderen en ouders om water te drinken en levert een bidon aan voor de goodiebag. Het drinken van kraanwater is gezond, lekker en makkelijk voor kinderen én voordelig voor ouders!

Aanmelden doe je via www.kinderopvangbam.nl/ouderkindbootcamp

Recent Posts
Neem contact met ons op

Wil je ons bereiken? Stuur ons dan even een emailtje, we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Start typing and press Enter to search