In algemeen

Het einde van Winters Delft is in zicht, maar gelukkig is het nog niet zo ver. Want de organisatie heeft nog een hele week schaatsplezier op de Schoemaker Plantage voor alle liefhebbers in petto. Gezien de grote belangstelling is de ijslocatie ook doordeweeks al om 10.00 uur open. Er worden bijna elke dag activiteiten georganiseerd, zoals een schaatsclinic en de knallende afsluiter Winterdorp Festival. Kom dus nog snel schaatsen, glijden of lunchen met vrienden en familie.

Het was de afgelopen drie weken een en al ijspret bij Winters Delft. Het ziet ernaar uit dat de bezoekersaantallen van het schaatsevenement op de Schoemaker Plantage zelfs hoger liggen dan voorgaande edities op de Beestenmarkt. “We zijn ontzettend blij met dit resultaat. De nieuwe schaatslocatie was voor veel Delftenaren en bezoekers uit omliggende gebieden nog onbekend terrein. Het draait heel goed, zelfs zo goed dat we hebben besloten om de laatste week ook doordeweeks de deuren al om 10 uur te openen. Normaal gaan we dan, in verband met het schoolschaatsen, pas later open, maar de eerste week hadden we ook ’s ochtends en tijdens de lunch al mensen die wilden schaatsen of een broodje kwamen eten. Zij zijn dus volgende week van harte welkom”, vertelt Nannette Verschoor namens organisator Nota Bene.

Activiteiten
In de laatste week staan nog veel activiteiten op het programma. Denk bijvoorbeeld aan de workshop Haak je eigen beanie, finale van Junior DJ Night, schaatsclinic met pinguïnrace, vrijdagmiddagborrel en een ijshockeywedstrijd. “En het Winterdorp Festival natuurlijk. Dit is hét winterse festival vol verrassingen voor elke sneeuw- en schaatsliefhebber die van muziek en gezelligheid houdt. Inmiddels heeft de organisatie van het evenement bijna bouwfase vier bereikt. Dit houdt in dat er vijf stages komen met optredens van onder andere Snollebollekes, D-Block & S-te-Fan en Girls love DJ’s. Ook kun je een skiwedstrijd houden met je vrienden op de ski-challenge en er komt een Gin-Tonic bus van De Sjees. Als er meer tickets verkocht worden, is het programma nóg uitgebreider. We zijn die dag vanaf 15.00 uur gesloten voor de reguliere schaatsers en glijders.”

Latin Party
Winters Delft wordt op zondag 15 januari, de laatste dag van het ijsevenement, afgesloten met een Winter Latin Mix Party georganiseerd door TotallyZouk. Om 14.00 uur wordt gestart met een Brazilian Zouk Only tot 16.00 uur. Vervolgens worden er twee mini latinworkshops gegevens. Om 17.00 uur begint een Latin Mix Dans Matinee. Iedereen kan de geleerde danspasjes in de praktijk brengen en er een geweldige avond van maken. Toegang is gratis.

Recent Posts
Neem contact met ons op

Wil je ons bereiken? Stuur ons dan even een emailtje, we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Start typing and press Enter to search