In algemeen

Na zeventien jaar neemt het in Delft gevestigde iQ Events de organisatie van Winters Delft over van Robin Verschoor (links op de foto) en zijn team. Sinds 2000 organiseerde Nota Bene de tijdelijke schaatsbaan in Delft, voor het laatst op de Schoemakerplantage. Doordat iQ Events de exploitatie overneemt zijn de inwoners van Delft weer verzekerd van jarenlang schaatsplezier.

Sinds 2000 organiseerde Nota Bene de tijdelijke schaatsbaan in Delft. Schaatsbaas Robin Verschoor draagt nu het stokje over: “Gedurende zeventien jaar hebben we de schaatsbaan met veel plezier en met inzet van velen georganiseerd. Binnen de huidige profilering van Nota Bene ligt de focus op marketing en communicatie en daar past de schaatsbaan minder goed in. We zijn blij dat we in iQ Events een goede, professionele én Delftse partij hebben gevonden die het evenement van ons overneemt.”

Imre van Leeuwen van iQ Events; “Ons bedrijf bestaat alweer 12,5 jaar en is uitgegroeid tot een toonaangevend, full service evenementenbureau met zeven medewerkers. We willen verder groeien in het organiseren en exploiteren van grootschalige publieksevenementen en de schaatsbaan in Delft past perfect in deze strategie. Met z’n 100.000 bezoekers is het een zeer aantrekkelijk en belangrijk evenement voor de stad, haar inwoners en bedrijven. Fantastisch dat we het stokje kunnen overnemen van Robin en zijn team. Ons eerste doel is nu het vinden van een geschikte locatie. Zodra daar meer duidelijkheid over is, gaan we graag in gesprek met enthousiaste ondernemers in de stad, zodat we er met elkaar een schitterend evenement van kunnen maken.”

Recent Posts
Neem contact met ons op

Wil je ons bereiken? Stuur ons dan even een emailtje, we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Start typing and press Enter to search