EEN NIEUWE LOCATIE VOOR SCHAATSBAAN ‘WINTERS DELFT’; X OP DE TU DELFT-CAMPUS

Winters Delft opent dit jaar, 7 december, haar deuren op een bijzondere locatie, namelijk X op de campus van TU Delft!

Vorig jaar vond Winters Delft plaats op het evenemententerrein van Lijm & Cultuur. Deze winter worden we warm ontvangen bij X (voorheen Unit Sport & Cultuur) op het TU Delft-terrein aan de Mekelweg. X is de plek op de campus waar studenten zich op vlakken kunnen ontwikkelen die niet altijd terugkomen in de academische opleiding, maar die wel van onschatbare waarde zijn.

Het plaatsen van de schaatsbaan op het TU-terrein biedt een mooie kans om de inwoners van Delft verder kennis te laten maken met het leven op de Technische Universiteit. Maar ook de vele (internationale) studenten kunnen op deze manier laagdrempelig kennismaken met de onze oer-Hollandse schaatstraditie.

Winters Delft vindt dit jaar plaats van 7 december t/m 6 januari. Op de website www.wintersdelft.nl staan de openingstijden vermeld.

Winters Delft op X is er goed bereikbaar, zowel per fiets als het openbaar vervoer. Daarnaast zijn er in de weekenden en kerstvakantie voldoende gratis parkeerplaatsen in de directe nabijheid.

Vanaf vrijdag 7 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019 vindt Winters Delft plaats op de campus van TU Delft aan de Mekelweg. Mis niets over Winters Delft en volg ons via de diverse social media kanalen of neem een kijkje op onze website www.wintersdelft.nl