Oók dit jaar weer schaatsplezier voor jong en oud op de overdekte schaatsbaan van Winters Delft!

Van vrijdag 6 december tot en met zondag 5 januari vindt Winters Delft weer plaats bij X TU Delft op de campus. Eén van de grootste tijdelijke schaatsbanen van Nederland met een overdekte hoofdbaan, een aparte krabbelbaan voor de kleine schaatsliefhebbers en een speelse skateway. Al met al schaatsplezier voor jong en oud!

Winters Delft is elke dag geopend van 09:00 uur in de ochtend tot en met 21:00 uur in de avond. In de eerste twee weken van de schaatsbaan zijn er door de weeks speciale tijdsblokken gereserveerd voor het schoolschaatsen. Vanwege het schoolschaatsen zijn de reguliere bezoekers vanaf 15:00 uur van harte welkom bij Winters Delft. Check onze website voor de specifieke openingstijden, want met de feestdagen kunnen deze afwijken.

Tickets
Koop aan de kassa een toegangskaartje of huur een paar schaatsen. Geen zin om in de rij te wachten? Bestel dan gemakkelijk online tickets! Naast een dagkaart en schaatshuur is er ook een stempelkaart te koop waarmee 6 keer kan worden geschaatst. Handschoenen vergeten of glij-ijzers nodig? Die zijn ook bij Winters Delft te koop!

Klaar met schaatsen? Opwarmen kan in het knusse Café X. Een gezellige plek om met klasgenoten, familie, vrienden of collega’s te loungen, borrelen of lekker te eten.

Schoolschaatsen, kinderdagverblijven en BSO’s
Schoolschaatsen is een originele manier van een winterse gymles. Gezellig om met de hele klas het ijs op te gaan! Per dag kan gekozen worden uit drie speciale tijdsblokken die 1,5 uur duren. Schaatsen met de buitenschoolse opvang? Dat kan ook! Kinderdagverblijven en BSO’s kunnen via ons online reserveringssysteem tegen een gereduceerd tarief een reservering maken.

Bereikbaarheid Winters Delft bij X TU Delft is goed bereikbaar, zowel per fiets als het openbaar vervoer. Daarnaast zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen in de directe nabijheid