Kom schaatsen WINTERS DELFT!

SCHOOLSCHAATSEN

Gezellig schaatsen met jouw school of klasgenoten op de schaatsbaan van Winters Delft! Dat kan op onze nieuwe locatie; X op de TU Delft. En ook dit jaar hanteren wij weer speciale prijzen voor scholen.

Wanneer 
In de week van 10 t/m 14 en 17 t/m 21 december 2018 zijn er tijdsblokken gereserveerd voor het schoolschaatsen. Per dag zijn er blokken van 1,5 uur beschikbaar gesteld voor het schoolschaatsen. Elk blok kan voor maximaal 200 kinderen gereserveerd worden. BSO-groepen kunnen tijdens de reguliere openingstijden reserveren.

Tarieven
Wij hanteren een speciale entreeprijs inclusief een consumptie van €4,50. Het huren van schaatsen kost € 2,50 per paar en kan op de locatie alleen met PIN worden afgerekend. Eigen schaatsen zijn toegestaan, met uitzondering van klapschaatsen en noren!

Reserveren
Reserveren kan uitsluitend via het online reserveringssysteem. Het systeem geeft de beschikbare opties aan. Na het reserveren kunt u via iDEAL betalen en ontvangt u een e-mail bevestiging.

Vragen?
Neem dan contact op met iQ Events via schoolschaatsen@wintersdelft.nl.

Reserveer hier »

BSO’s & kinderdagverblijven

Schaatsen met jouw buitenschoolse opvang, dat kan bij ons! Kinderdagverblijven en bso’s  kunnen gebruik maken van ons online reserveringssysteem. Wij hanteren speciale entree- en schaatshuur prijzen voor de BSO ‘s. Eigen schaatsen meenemen mag ook, echter géén noren!

De entree voor BSO’s en kinderdagverblijven is € 3,50. De schaatshuur bedraagt € 4,00 en kan ter plekke worden afgerekend.
Let op: PIN only!

De schaatsentree rekent u direct online met iDEAL vooraf af. Schaatshuur rekent u ter plekke per pin af.

Reserveer hier »

Vrij schaatsen

Via onze webshop kun je vooraf kaarten kopen voor de schaatsbaan. Het huren van schaatsen is zowel online als op locatie mogelijk. De kosten voor het huren van de schaatsen bedraagt € 5,- per paar.

Koop je tickets hier »

Veel gestelde
vragen

 • Handschoenen zijn verplicht op de schaatsbaan. Ben je ze vergeten of heb je er geen? Geen probleem, je kan ze bij ons kopen voor € 3,50.

 • Bij Winters Delft kan je alleen met pin betalen.

 • Wij hanteren geen borg.

 • Winters Delft heeft pinguïns en ijsberen als schaatshulpen. Het gebruik hiervan is gratis, maar de beschikbaarheid is beperkt.

 • Je mag eigen schaatsen meenemen naar Winters Delft, alleen noren en klapschaatsen zijn niet toegestaan. Heb je geen schaatsen? Dan kan je deze bij ons huren.

 • Nee, je kan jouw schaatsen niet bij ons slijpen.

 • Je mag niet met schoenen het ijs op. Als je jouw kind wilt begeleiden dan moet je zelf ook schaatsen aantrekken en het normale tarief betalen.

 • Winters Delft heeft dit jaar een nieuwe locatie; X op de campus van TU Delft aan de Mekelweg. Vanuit Rotterdam of Den Haag: Neem op de A13 afslag 17 (Delft-Zuid). Houd de borden “TU Delft” aan en neem op de autoweg de eerste afslag.

 • Voor een bezoek aan Winters Delft kun je parkeren op het parkeerterrein van The Green Village bij P Sport aan de Van den Broekweg 4 te Delft. 

 • Er is een onbewaakte fietsenstalling bij Winters Delft aanwezig.

 • De volgende bussen brengen u van Centraal Station Delft naar X (voormalig Sport & Cultuur).

  • Bus 40: uistappen bij halte ” TU – Sport en Cultuur”
  • Bus 69: uitstappen bij halte “TU – Sport en Cultuur”
 • Scholen kunnen gebruikmaken van de speciale schoolschaatsuren:

  Week 50: maandag 10 december t/m vrijdag 14 december Week 51: maandag 17 december t/m vrijdag 21 december Per dag zijn drie blokken van 1,5 uur voor het schoolschaatsen beschikbaar. Elk blok kan er voor maximaal 200 kinderen gereserveerd worden. Reserveren kan via ons online reserveringssysteem.

  Heb je een vraag maar staat deze er niet bij? Stuur dan een mail naar info@wintersdelft.nl zodat we je kunnen helpen.

Onze
tarieven

Soort Prijs kassa pin only
Dagkaart + eigen schaatsen € 5,50
Dagkaart + schaatshuur € 10,50
Schaatshuur € 5,-
Stempelkaart (6 x schaatsen) € 30,-
Passe-partout schaatsen* € 85,-
* Onbeperkt entree van 7 december 2018 tot en met 6 januari 2019 exclusief schaatshuur.