Sponsoren

Het is IJSTIJD! en onze ijsbaan maakt hier dit jaar deel van uit!

IJSTIJD! is een initiatief van de KNSB waarbij samen met haar partners onze ijsbaan en nog 41 andere tijdelijke en 8 kunstijsbanen kinderen enthousiast gemaakt worden voor schaatsen. Want schaatsen is leuk, leerzaam en gezond. Het is dus tijd om te gaan schaatsen. Samen met je klasgenootjes of vriendjes.

Van 6 december tot en met 5 januari is onze IJSTIJD! baan open en kan jij komen schaatsen. Heb je bij ons met je hele klas geschaatst? Dan wil je toch zeker weer gaan! Na het schoolschaatsen ontvang je een unieke code om met korting tot aan de kerstvakantie te komen vrijschaatsen.

Het kan allemaal. Het is IJSTIJD!

Kijk voor meer informatie op: https://www.schaatsen.nl/ijstijd/

Gemeente Delft
IQ Events
IJstijd!

Draagt u Winters Delft een warm hart toe?

Sponsormogelijkheden

Ook dit jaar gaan wij er weer met een warm hart voor: oer-Hollandse winterpret in Delft. Dit jaar weer bij X op de campus van TU Delft aan de Mekelweg in Delft.

Draagt u Winters Delft een warm hart toe? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om Winters Delft financieel te ondersteunen? In de onderstaande flyer leest u meer over de sponsorpakketten van Winters Delft. Interesse in een op maat voorstel? Belt u dan met 015 – 219 54 99 of stuurt u een mail naar sponsoring@wintersdelft.nl. Wij gaan graag met u in gesprek!