Sponsoren

Het is IJSTIJD! en onze ijsbaan maakt hier dit jaar ook weer deel van uit!

IJSTIJD! is een initiatief van de KNSB waarbij samen met haar partners onze ijsbaan en nog 49 andere tijdelijke en 23 kunstijsbanen kinderen enthousiast gemaakt worden voor schaatsen. Want schaatsen is leuk, leerzaam en gezond. Het is dus tijd om te gaan schaatsen. Samen met je klasgenootjes of vriendjes.

Van vrijdag 7 december 2018 tot en met 6 januari 2019 is onze IJSTIJD! baan open en kan jij komen schaatsen. Heb je bij ons met je hele klas geschaatst? Dan wil je toch zeker weer gaan! Met een cool IJSTIJD! polsbandje krijg je een unieke code voor een volgende schaatsles, met korting of helemaal gratis.

Het kan allemaal. Het is IJSTIJD!

Kijk voor meer informatie op: https://www.schaatsen.nl/ijstijd/

Gemeente Delft
IQ Events
IJstijd!
Kunz BV
Stichting Gebiedsfonds Delft Technology Park
TSA Group Delft bv

Draagt u Winters Delft een warm hart toe?

Sponsormogelijkheden

Ook dit jaar gaan wij er weer met een warm hart voor: oer-Hollandse winterpret in Delft. Vanaf dit seizoen op een nieuwe locatie, X op de campus van TU Delft aan de Mekelweg in Delft.

Draagt u Winters Delft een warm hart toe? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om Winters Delft financieel te ondersteunen? In de onderstaande flyer leest u meer over de sponsorpakketten van Winters Delft. Interesse in een op maat voorstel? Belt u dan met 015 – 219 54 99 of stuurt u een mail naar sponsoring@wintersdelft.nl. Wij gaan graag met u in gesprek!