SPONSOREN

ijstijd

Dit jaar maakt onze ijsbaan deel uit van IJSTIJD!

IJSTIJD! is een initiatief van de KNSB waarbij samen met Croky, KPN en mediapartner 100% NL onze ijsbaan en nog 29 andere ijsbanen omarmd worden. IJSTIJD! zal samen met hun partners voorzien in diverse clinics/challenges. Croky voorziet in de Croky Challenge en KPN komt langs met de KPN Junior Schaatsclub. IJSTIJD! wordt afgesloten met de IJSTIJD! Winterspelen (03-02-2018) op de Coolste baan van Nederland gelegen in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Hier strijden teams van 10 kinderen in de leeftijd 10-14 jaar tegen elkaar om de IJSTIJD! Winterspelen cup. Kijk voor meer informatie over IJSTIJD! op www.schaatsen.nl/ijstijd

Draagt u Winters Delft
een warm hart toe?

img_20171116_111633_423

Sponsormogelijkheden

Na een jaartje ijsstilte gaan we er weer met een warm hart voor: oer-Hollandse winterpret in Delft. Vanaf dit seizoen op een nieuwe locatie, op het evenemententerrein van Lijm & Cultuur aan de Schieoever in Delft.

Draagt u Winters Delft een warm hart toe? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om Winters Delft financieel te ondersteunen? In de onderstaande flyer leest u meer over de sponsorpakketten van Winters Delft. Interesse in een op maat voorstel? Belt u dan met 015 – 219 54 99 of stuurt u een mail naar sponsoring@wintersdelft.nl. Wij gaan graag met u in gesprek!

Neem contact met ons op

Wil je ons bereiken? Stuur ons dan even een emailtje, we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Start typing and press Enter to search