In algemeen

iQ Events is razend enthousiast om samen met horecapartner Moodz Eten & Drinken de 18de editie van Winters Delft te realiseren op het evenemententerrein van Lijm & Cultuur.

Winters Delft heeft in Moodz Eten & Drinken een fijne en bekende Delftse horecapartner gevonden. ‘De schaatsbaan kan nu eenmaal niet zonder winterse versnaperingen’ aldus Imre van Leeuwen van iQ Events. ‘Moodz zorgt daarom voor een gevarieerd winters aanbod voor alle bezoekers aan de schaatsbaan inclusief arrangementen voor groepen.’

‘Wij zijn blij om de horeca van Winters Delft te gaan uitvoeren’ vervolgt George Zevenbergen van Moodz. ‘De schaatsbaan hoort bij Delft en wij zijn een Delftse onderneming die het belangrijk vindt dat er leuke dingen te doen zijn in Delft voor zowel de inwoners als de toeristen als de inwoners uit de regio. Fantastisch dus om deze samenwerking aan te gaan. Nathalie de Wit van Meiden de Wit Catering is verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van de brasserie. Brasserie Winters Delft is de horecagelegenheid van Winters Delft met een gezellige en knusse uitstraling. Zo is Winters Delft dé ontmoetingsplek voor jong en oud om te schaatsen als voor een hapje en een drankje.’ vervolgt George enthousiast. ‘Met onze ervaring in het organiseren van bedrijfs- en publieksevenementen en onze ervaring in het opzetten van merk-activatie voor bedrijven, vullen we elkaar qua kennis en kunde en netwerk mooi aan.’ besluit Imre enthousiast.

Geïnteresseerd in groepsarrangementen en mogelijkheden voor bedrijven? Stuur dan een mail naar horeca@wintersdelft.nl.

Team
Een nieuwe eigenaar betekent ook een nieuw Winters Delft team. Het enthousiaste en professionele team kijkt er naar uit om de 18de editie tot een groot succes te maken. Winters Delft vindt plaats aan de Rotterdamseweg 272 vanaf vrijdagavond  8 december 2017 tot en met zondag 7 januari 2018. Mis niets over Winters Delft! Volg Winters Delft via de diverse social media kanalen of blijf op de hoogte via de website www.wintersdelft.nl.

Recent Posts
Neem contact met ons op

Wil je ons bereiken? Stuur ons dan even een emailtje, we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Start typing and press Enter to search