In algemeen

Dé Schaatsbaan van Delft wordt deze winter georganiseerd op een nieuwe locatie; op het evenemententerrein van Lijm & Cultuur aan de Schieoever in Delft. 

‘Eind september werd overeenstemming bereikt met de vorige organisator van Winters Delft om het evenement voor Delft te behouden. Toen leek het Jorispark een goede plek maar bij nader inzien bleek dat toch niet mogelijk. We zijn blij deze plek op het terrein van Lijm & Cultuur wel gevonden te hebben.’ , aldus Imre van Leeuwen van iQ Events, de nieuwe organisator uit Delft.

Samenwerking
‘De samenwerking met Lijm & Cultuur biedt ons de unieke kans om in de weekenden en feestdagen met een aanvullende programmering te komen. De schaatsbaan, de terreinen en het gebouw van Lijm & Cultuur worden namelijk door ons en het daar gevestigde showbedrijf Improve omgetoverd tot een echt winterdorp. Zo creëren we een fijne ontmoetingsplek voor de inwoners en bedrijven uit de hele stad. Winters Delft biedt iedereen talloze mogelijkheden om actief bezig te zijn, van cultuur te genieten, te loungen, te borrelen en lekker te eten’ vertelt Imre enthousiast. ‘

Groepen en bedrijven
‘Delft en iedereen uit de wijde omgeving kan straks komen aanwaaien en de schaatsen onderbinden. Er zijn daarnaast volop mogelijkheden voor op maat arrangementen voor groepen en bedrijven. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken’ besluit Imre.

Schoolschaatsen
Met de hele klas of school het ijs op? Dat kan! Kom schoolschaatsen op de schaatsbaan van Winters Delft. Een originele manier van een winterse gymles. Er zijn speciale tijdsblokken gereserveerd voor het schoolschaatsen. De komende periode informeren wij de scholen hierover. Reserveren kan nu al via onze website www.wintersdelft.nl.

Praktisch
Winters Delft vindt plaats aan de Rotterdamseweg 272 vanaf vrijdagavond  8 december 2017 tot en met zondag 7 januari 2018. Mis niets over Winters Delft! Volg Winters Delft via de diverse social media kanalen of blijf op de hoogte via de website www.wintersdelft.nl. Op zoek naar meer informatie over groepsarrangementen en mogelijkheden voor bedrijven? Stuur dan een mail naar info@wintersdelft.nl

Recent Posts
Neem contact met ons op

Wil je ons bereiken? Stuur ons dan even een emailtje, we komen zo snel mogelijk bij je terug!

Start typing and press Enter to search