1
800m2
Schaatsplezier voor jong & oud
Dé overdekte schaatsbaan voor iedereen!
6 dec 2019 t/m 5 jan 2020

Kom gezellig langs bij
Winters Delft!

Winters Delft dé plek voor heel veel ijspret! Gezellig met het gezin, de klas, vrienden of collega’s schaatsen. Naast schaatsen is er volop mogelijkheid om actief bezig te zijn, van cultuur te genieten, te loungen, te borrelen en lekker te eten. 

Winters Delft is een echt winterdorp met prachtige aankleding en schitte-
rende belichting. Een fijne ontmoetingsplek voor jong en oud, voor inwoners en bedrijven uit de hele stad en omgeving.

Winters Delft is geopend van vrijdag 6 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020 en vindt plaats op X op de campus van de TU Delft aan de Mekelweg. 

Mis niets over Winters Delft en volg ons via de diverse social media kanalen.

Schoolschaatsen met
je klas?

Met de hele klas of school het ijs op? Dat kan! Kom schoolschaatsen op de schaatsbaan van Winters Delft. Een originele manier van een winterse gymles. Er zijn speciale tijdsblokken gereserveerd voor het schoolschaatsen. Reserveren? Klik hier.

BSO-groepen en
kinderdagverblijven

Schaatsen met jouw buitenschoolse opvang? Kinderdagverblijven en BSO’s kunnen gebruik maken van ons online reserveringssysteem. Wij hanteren speciale entree- en schaatshuur prijzen voor deze groepen. Eigen schaatsen meenemen mag ook, echter géén noren! Reserveren? Klik hier.

Makkelijk online je
ticket kopen

Geen zin om in de rij te staan? Koop dan online jouw tickets voor Winters Delft. Niet alleen tickets maar ook stempelkaarten kunnen online gekocht worden. Klik hier om naar onze webshop te gaan.

Onze sponsoren

Gemeente Delft
IQ Events
IJstijd!
Wordt ook sponsor »