1
800m2
Schaatsplezier voor jong & oud
Dé overdekte schaatsbaan voor iedereen!
EVENT GECANCELD

Dit jaar geen schaatsplezier bij
Winters Delft!

De inwoners van Delft moeten komende winter het helaas zonder de jaarlijkse schaatsbaan. Vanwege de beperkende maatregelen rondom COVID-19 ziet iQ Events geen mogelijkheid om het winterse evenement door te laten gaan.

De organisatie heeft tot het laatste moment de situatie bekeken, maar heeft helaas moeten besluiten om de schaatsbaan Winters Delft dit jaar niet door te laten gaan.

"Wij hadden graag in 2020 weer een nieuwe editie van Winters Delft willen neerzetten, maar er zijn te veel onzekerheden om doorgaan te kunnen garanderen. Met de huidige beperkende maatregelen is het daarnaast niet mogelijk een veilige en gezellige schaatsbaan met veel winterpret te organiseren. De huidige 1,5 meter maatschappij maakt het niet mogelijk om op een goede en veilige manier winterse pret te organiseren", Aldus Micha van Herk, eigenaar van iQ-Events.

iQ Events kijkt er naar uit om een nieuwe editie van Winters Delft in 2021-2022, onder normale omstandigheden, te organiseren.

Schoolschaatsen met
je klas?

Met de hele klas of school het ijs op? Dat kan! Kom schoolschaatsen op de schaatsbaan van Winters Delft. Een originele manier van een winterse gymles. Er zijn speciale tijdsblokken gereserveerd voor het schoolschaatsen. 

BSO-groepen en
kinderdagverblijven

Schaatsen met jouw buitenschoolse opvang? Kinderdagverblijven en BSO’s kunnen gebruik maken van ons online reserveringssysteem. Wij hanteren speciale entree- en schaatshuur prijzen voor deze groepen. Eigen schaatsen meenemen mag ook, echter géén noren! 

Makkelijk online je
ticket kopen

Geen zin om in de rij te staan? Koop dan online jouw tickets voor Winters Delft. Niet alleen tickets maar ook stempelkaarten kunnen online gekocht worden. 

Onze sponsoren

Gemeente Delft
IQ Events
IJstijd!
Wordt ook sponsor »